Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Εκτιμούμε ιδιαίτερα που επιλέξατε το Kallichoron για τη διαμονή σας. Γι’αυτόν τον λόγο, φροντίζουμε επιμελώς για την διαφύλαξη και προστασία του απορρήτου των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχουμε στην κατοχή μας (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας).

Το Kallichoron ακολουθεί αυστηρές διαδικασίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τους Νόμους 2472/1997 (με τις τροποποιήσεις του Ν. 3625/2007) και 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες .

Συλλογή πληροφοριών

Για την ολοκλήρωση της κράτησής σας, θα σας ζητηθούν συγκεκριμένες πληροφορίες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επεξεργασία και την ολοκλήρωση της κράτησής σας, όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, στοιχεία χρέωσης, καθώς και τυχόν προτιμήσεις σχετικά με την κράτηση σας.

Σε περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, απαιτείται ο τύπος, ο αριθμός, το όνομα του κατόχου, την ημερομηνία λήξης και ο Κωδικός Αριθμός  Ασφαλείας (CCV) της πιστωτικής κάρτας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ακολουθεί ηλεκτρονική επικοινωνία προς επιβεβαίωση της κράτησής σας.

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του site φυλάσσονται σε πολλαπλά προστατευόμενες βάσεις δεδομένων, ενώ έχουν ληφθεί τα απαραίτητα ηλεκτρονικά και φυσικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων αυτών.

Από τη στιγμή που αποδέχεστε την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το Kallichoron.

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Συχνά ζητάμε από τους πελάτες μας να συμμετάσχουν εθελοντικά σε έρευνες και διαγωνισμούς που διοργανώνουμε. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται αφορούν δημογραφικά δεδομένα, στοιχεία για τον προσδιορισμό της χρηστικότητας της ιστοσελίδας, αλλά και στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό των νικητών. Πρόθεση μας είναι να σας παρέχουμε ηλεκτρονική αλληλογραφία, η οποία θα σας είναι χρήσιμη και θα επιθυμείτε να τη λαμβάνετε.

Ερωτηματολόγιο: Στα πλαίσια της μέτρησης της ικανοποίησης των επισκεπτών και βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, ζητάμε από τους επισκέπτες μας να συμπληρώσουν μία ανώνυμη φόρμα αξιολόγησης της διαμονής τους στο Kallichoron. Με την συμμετοχή σας, συναινείτε ώστε το Kallichoron να μπορεί να χρησιμοποιήσει το σύνολο ή μέρος των σχολίων σας για προωθητικούς λόγους στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου με σκοπό αποκλειστικά την ενημέρωση μελλοντικών πελατών για το επίπεδο και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε, να προσαρμόσουμε ή να αφαιρέσουμε σχόλια επισκεπτών κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Το έντυπο σχόλια πελατών θα πρέπει να θεωρείται ως προϊόν έρευνας και δεν δύναται να συμπεριλαμβάνεται καμία πληροφορία που να φωτογραφίζει τον επισκέπτη ή εμπορικές προσφορές, προσκλήσεις και άλλες ενέργειες.

Ενημερωτικά δελτία και προσφορές: Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης επιθυμεί να λαμβάνει τα νέα και τις ανακοινώσεις του Kallichoron, μπορεί να εγγραφεί σε αυτήν την υπήρεσία είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε δίνοντας τις σχετικές προσωπικές πληροφορίες στην Υποδοχή του ξενοδοχείου. Τα στοιχεία που χρειάζονται για την εγγραφή σας είναι το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από την υπηρεσία ανακοινώσεων, μπορείτε να μας στείλετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά με το θέμα «Διαγραφή».

Προστασία στοιχείων πιστωτικής κάρτας

Με σκοπό την προστασία και διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων, εφαρμόζουμε ενδεδειγμένο λογισμικό και διαδικασίες για την προστασία των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας.

Ο υπολογιστή εξυπηρέτησης δικτύου (server)  και το δίκτυό μας προστατεύονται από τείχος προστασίας (firewall) ενάντια στην αναρμόδια πρόσβαση.

Για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της Βooking.com, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταδίδονται σε εμάς μέσω ενός ασφαλούς υπολογιστή εξυπηρέτησης δικτύου (server), o οποίoς κρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, έτσι ώστε αυτές να μην μπορούν να αναγνωσθούν. Οι πληροφορίες που σας ζητούνται και αφορούν την πιστωτική σας κάρτα μεταφέρονται μέσω γραμμής “Secured Sockets Layer” (SSL), που παρέχεται από την Thawte.

Για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του ιστοτόπου του Kallichoron (μέσω της WebHotelier HLDG Ltd), οι πληροφορίες που σας ζητούνται μεταφέρονται αντίστοιχα μέσω της γραμμής “Secure Socket Layer” (SSL) και το Πρότυπο Ασφάλειας Δεδομένων “PCI” (PCI DSS).

Επιπλέον, εφαρμόζουμε διαδικασίες και χρησιμοποιούμε συστήματα που εγγυώνται την ασφαλεία σε συνδυασμό με τεχνικά μέσα και περιορισμούς στην πρόσβαση και χρήση προσωπικών πληροφοριών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες  στα πλαίσια της εργασίας του και μόνο όταν αυτές σχετίζονται άμεσα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αποθηκεύονται με τα στοιχεία του χρήστη μέχρι την ημερομηνία αναχώρησης σας από το ξενοδοχείο. Μετά την εξόφληση της διαμονής σας, οι λεπτομέρειες που αφορούν στην πιστωτική σας κάρτα διαγράφονται.

Έλεγχος δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο ή να διορθώσετε ή να ζητήσετε την διαγραφή μέρους ή του συνόλου των προσωπικών σας στοιχείων από την βάση δεδομένων που διατηρούμε. Αυτό μπορεί να γίνει  στέλνοντας το σχετικό αίτημά σας ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το θέμα «Αίτημα προσωπικών δεδομένων».

Λίστες παραληπτών και ηλεκτρονική επικοινωνία

Με την κράτησή σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με όλες τις πληροφορίες που αφορούν στην κράτησή σας. Η επιβεβαίωση αυτή ισοδυναμεί με εγγύηση της κράτησής σας.

Το Kallichoron έχει το δικαίωμα να διατηρεί λίστες παραληπτών (mailing lists) αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των επισκεπτών για την αποστολή μηνυμάτων ενημερωτικού ή οικονομικού χαρακτήρα. Οι λίστες αυτές αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Kallichoron και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Το Kallichoron διατηρεί το δικαίωμα εγγραφής ή/ και διαγραφής κάποιου προσώπου από τις λίστες παραληπτών.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρήστης δεν επιθυμεί πλέον να χρησιμοποιούνται τα προσωπικά του δεδομένα για την αποστολή τέτοιου είδους ενημέρωσης, μπορεί να ζητήσει την διαγραφή του από την λίστα επικοινωνίας με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από την ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία έχει δηλώσει με θέμα «ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ».

Διατηρούμε το δικαίωμα μεταβολής του τρόπου που συλλέγουμε, μεταδίδουμε και επεξεργαζόμαστε τις βάσεις δεδομένων μας προκειμένου να διασφαλίζεται ο προσωπικός χαρακτήρας των στοιχείων σας.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η Εταιρία δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/ χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων της Εταιρίας στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Τα περιεχόμενα του Kallichoron παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, το Kallichoron αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Το Kallichoron δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης, το Kallichoron δεν εγγυάται ότι ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός ιστότοπος (website) ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Το Kallichoron δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του Kallichoron, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτoύ του ιστοτόπου (website), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του Kallichoron και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το Kallichoron, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Επικοινωνία

Αν έχετε απορίες για τους παραπάνω όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τηλέφωνο

+30 2243 061 935
+30 6936 889 888

Διεύθυνση

Χώρα, Αστυπάλαια,
85 900, Δωδεκάνησα

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Κατεβαστε το app

google playappstore
booking