Εταιρική Υπευθυνότητα Kallichoron

Εταιρική Υπευθυνότητα Kallichoron

Στηρίζουμε τα παιδιά και τους νέους της Αστυπάλαιας!

Με εφαλτήριο το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ξενοδοχείου μας, έχουμε θεσπίσει το πρόγραμμα “Room2Give” με σκοπό να διαθέτουμε ένα ποσό από κάθε κράτηση σε μία σειρά πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας με σημείο αναφοράς το παιδί.

Η συνεισφορά στην πρόοδο και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας αποτελεί για εμάς στάση ζωής και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας. Γι’αυτό προσφέρουμε ένα πόσό από κάθε κράτησή σας στο Kallichoron Art Boutique Hotel για να στηρίξουμε μία κοινωνική δράση με γνώμονα τα παιδιά και τους νέους.

Έτσι, με την δική σας βοήθεια:

  • Εξοπλίσαμε τον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου της Αστυπάλαιας με παιχνίδια και στηρίζουμε την προσπάθεια των εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ώστε να βελτιώσουμε τις υπάρχουσε υποδομές.
  • Εμπλουτίσαμε την δανειστική παιδική βιβλιοθήκη του Νηπιαγωγείου της Αστυπάλαιας.
  • Διοργανώσαμε στην Αστυπάλαια μία ημέρα δημιουργικής απασχόλησης και ζωγραφικής με την ζωγράφο και εικαστικό, Γεύσω Παπαδάκη, με θέμα «Ζωγραφίζω τον κόσμο που ονειρεύομαι».
  • Στηρίζουμε έμπρακτα τον θεσμό των Βιβλιοδρομιών.
  • Έχουμε ανοίξει ένα κανάλι γνώσης και υποστήριξης με τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα, ώστε να προωθούμε εκπαιδευτικές δράσεις μεταξύ των σχολείων της Αστυπάλαιας και εκπαιδευτικών φορέων.

Φέτος, στηρίζουμε το Γυμνάσιο/Λύκειο της Αστυπάλαιας να δημιουργήσει μία πρότυπη αίθουσα εκδηλώσεων. Εάν επιθυμείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Room2Give colour

X

Right Click

No right click